Despre noi

Magia se întâmplă în localitatea Cârtișoara, în județul Sibiu, la poalele munților Făgăraș, într-o locație retrasă, unde liniștea și pacea ne ajută să creștem vite și oi nestresate, într-un mediu natural. Vitele noastre sunt crescute și îngrășate exclusiv pe pășuni, pășuni native și terenuri cât mai retrase, departe de poluarea specifică marilor orașe. 

Ne mândrim să afirmăm și să demonstrăm că producem carne de vită din bovine alese care pasc cea mai bună iarbă de pe pășunile de basm situate la poalele munților Făgăraș. Poate te întrebi de unde vine gustul autentic, original al cărnurilor noastre. Află că toate cărnurile și specialitățile noastre sunt produse excepționale datorită faptului că hrănim animalele doar cu furaje naturale, iar mai apoi, etapa de procesare a cărnii culminând cu procesul de maturare al acesteia. 

Folosim tehnologie modernă şi un sistem de producție natural, complet controlat. Utilizăm standard ridicat în igienă și condiții de creștere. Avem deja o bază de clienți stabili, loiali gusturilor pe care le oferim și care ne recomandă mai departe, fapt ce se reflectă în cota de piață aflată în continuă creștere. 

Ne dorim și muncim pentru a ajunge lideri de piață în această industrie și să bucurăm cât mai multe persoanne. Fie că vrei să pui pe masă copiilor produse sănătoase, fie că vrei să ai mâncare gustoasă la o petrecere sau o întâlnire cu cei dragi, suntem aici să îți facem viața mai frumoasă. Totul pentru ca atunci când muști din specialitățile noastre, să simți o explozie de gusturi.

Ferma de la Munte
Ferma de la munte