Burrata de vacă

Dacă te întrebi ce este burrata, ei bine, aceasta este o specialitate de brânză italiană proaspătă și cremoasă. La exterior, este formată din mozzarella solidă și proaspătă, iar în interior se găsește o smântână delicată, cremoasă și bucăți de mozzarella fin mărunțite, conferindu-i o textură moale, neobișnuită.

Denumirea burrata este derivată din cuvântul italian burro, care înseamnă “untos”, astfel încât îți poți face o idee despre aroma și textura sa delicioasă. De aceea, această specialitate de brânză este servită, de obicei, în stare proaspătă și la temperatura camerei.

O bucata cantareste aproximativ 250-300gr

Valori Nutriționale

Kcal Proteine Grăsimi Carbohidrați Fibre
260 24,3 g 2 g 8 g
12,50 lei / 100 g
gdpr-image
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe despre cookie-uri..